Snart er det vi som skal lyse opp dagene dine!

Vi har også laget en egen side med «spørsmål og svar» til deg , sier Rolf Inge Roth.

Du har sikkert fått med deg at Evenes Kraftforsyning (EK) snart blir en del av Hålogaland Kraft (HLK). I den forbindelse tenkte jeg det var på sin plass med informasjon til deg som i dag er kunde i EK.

Alt som før fra nyttår

Alle ansatte i EK overføres til HLK fra nyttår, men du som kunde overføres ikke til oss før fusjonen er gjennomført. Antatt dato for dette er 01.07.2017. Frem til denne datoen vil du fortsatt få strømregning fra EK. Du kontakter også EK på vanlig måte dersom det er noe du lurer på eller trenger hjelp til. Vil vi selvsagt orientere deg dersom fusjonen skjer tidligere eller senere enn 01.07.2017.

Rimelig, trygt, enkelt og nyttig

Vårt mål er å gi alle våre kunder et rimelig, trygt, enkelt og nyttig kundeforhold. Det betyr blant annet ei stabil og sikker strømforsyning, gode kundeløsninger, enkle og nyttige produkter og tjenester og ikke minst god kundeservice. Samtidig vet vi at nettleien din vil reduseres, men ikke før fusjonen er endelig. Antatt dato er som nevnt tidligere 01.07.2017. Foreløpige beregninger indikerer en reduksjon i nettleien på drøye 3000 kr/år for en normalhusholdning (20.000 kWh).

Fortsatt nær deg

Stasjonen i Bogen vil være bemannet, også etter at fusjonen er gjennomført. I tillegg er det ikke langt til våre andre stasjoner, så skulle det skje noe med strømnettet vil vi være raskt ute med folk.

Sjekk oss gjerne ut

Du har allerede funnet oss her. Du finner oss også på hlknett.no (elnett). I tillegg er vi på Facebook. Du når oss også på 77 04 25 00 eller e-post hlk@hlk.no dersom det er noe du lurer på.

Mer informasjon her – og ut på nyåret

Vi har laget en egen side til deg her med «spørsmål og svar«. Denne vil oppdateres underveis i prosessen. Ut på nyåret vil vi også komme med et nytt informasjonsbrev til deg.

Vi gleder oss til å få deg som kunde og benytter anledningen til å ønske deg og dine ei lys, trygg og varm jul og et 2017 fylt med positiv energi!

Vennlig julehilsen fra Hålogaland Kraft as

Rolf Inge Roth (bilde)

Administrerende direktør