Fra 1. juli 2017 er det Hålogaland Kraft som skal lyse opp dagene dine!

Velkommen til oss! Medarbeiderne i Hålogaland Kraft Kunde gleder seg til å bidra til at du blir HLK-supporter. Fra venstre: Michelle Johansen, Astrid Birkeland, Christian Rogde-Gilje, Hilde Hårvik, Ørjan Kvalø (leder), Grete Ekse, Evan Didriksen, Gudrun Bowitz, Anita Johansen og Bente Myreng-Mathisen.

Sjekk gjerne ut siden med «spørsmål og svar» , sier Tony Svengård.

Fra 1. juli blir Hålogaland Kraft (HLK) ditt nye lokale e-verk. Strømregningen du får i juni er derfor den nest siste du får med Evenes Kraftforsyning (EK) som avsender. Siste strømregning fra EK kommer i juli og gjelder for juni. Du vil få mer informasjon sammen med den regningen, men under følger det du trenger å vite før den tid.

Velkommen over til HLK sammen med oss!

Vi som har vært ansatt i Evenes Kraftforsyning ble en del av HLK 1. januar 2017 og har følt oss velkommen fra første dag. Nå er det snart din tur. Fra 1. juli 2017 overføres nemlig kundeforholdet ditt fra oss til HLK.

Halvering av nettleie

Stasjonen er den samme og folkene er de samme, så for deg som kunde er konsekvensen av samarbeidet først og fremst en halvering av nettleien – en reduksjon på drøye 3000 kr/år for en normalhusholdning (20.000 kWh).

Nye nettleiesatser fra 01.07.2017 finner du her.

Samlefaktura for juli og august – i september

Den første strømregningen med HLK- logo får du ikke før i september og gjelder forbruket ditt i juli og august.

Normalt fakturerer også HLK månedlig (og etterskuddsvis), men på grunn av ferieavvikling og omlegging av kundesystem får du i overgangsfasen faktura i september for månedene juli og august.

Fortsatt kraft og nettleie på samme faktura

Du som har EK som kraftleverandør slipper doble sett med regninger i og med at du får kraft og nettleie på samme faktura. Slik vil det også bli som kraftkunde hos HLK.

Dersom du ikke kjøper kraften din hos Evenes Kraftforsyning vil du fra 01.07.2017 få faktura på nettleie fra Hålogaland Kraft Nett og faktura på kraft fra din kraftleverandør.

Er det noe du MÅ gjøre nå?

Egentlig ingen ting. HLK ordner Innkjøpspris til deg, som er tilnærmet identisk med prisproduktet de fleste av dere har hatt som kunder av EK. Innkjøpspris har ingen bindingstid og har vært det rimeligste prisproduktet de siste årene. Du kan lese mer om HLKs prisprodukter her.

Mer informasjon her, på Facebook og sammen med neste strømregning

Du vil få mer informasjon sammen med neste strømregning, som blir den siste med EK som avsender. Husk også at HLK har opprettet en egen side med «spørsmål og svar» for oss som bor i Evenes (se under). Du finner også mye informasjon på Facebook-siden ”Hålogaland Kraft Kunde” og Evenes Kraftforsynings egen Facebook-side.

Du kan også sende en e-post til hlk@hlk.no eller ringe oss på tlf. 77 04 25 00.

Merk at ekspedisjonen i Bogen er stengt fra 19. juni. For feilmelding benyttes fortsatt vakttelefon 905 15 052.

Sommerhilsen fra Evenes Kraftforsyning og Hålogaland Kraft

Spørsmål og svar

Vi har laget en egen side til deg her med «spørsmål og svar«. Denne vil oppdateres underveis i prosessen.