Fiberutbygging i Holtet

Altibox er testvinneren på TV og fiberbredbånd, du kan fortsatt bli kunde!

Salgsperioden for garantert oppkobling i Holtet i er utløpt, men fortvil ikke. Det er fortsatt mulig å bestille! Vi vil gjøre vårt ytterste for at alle etterbestillinger blir koblet opp så raskt som mulig. Det må individuelt vurderes i hvert enkelt tilfelle i samarbeid med entreprenørene.

Mer informasjon om Altibox finnes også på deres egne nettsider: www.altibox.no

Vennligst benytt bestillingsskjema nederst på siden eller ta kontakt med Hålogaland Kraft Kundeservice på epost salg-bb@hlk.no eller telefon 770 42 633.

Prosjektet er nå i sluttfasen

03.05.2018: Opprydning og ferdigstilling

Hålogaland Kraft Bredbånd har i dag hatt møte med entreprenør angående opprydding og ferdigstilling av fiberanlegg i Holtet. Det vil i løpet av de nærmeste dagene bli gjennomført tiltak for å utbedre veikryssinger som har sunket ned i løpet av vinteren. Videre vil asfaltrester bli fjernet. Reasfaltering av veikryssinger langs hele traseen blir gjennomført fortløpende så snart asfaltverket starter opp produksjonen, anslagsvis fra uke 21.

20.04.2018: Oppkobling av de siste kundene

Entreprenøren planlegger å koble opp de siste kundene i løpet av våren. Mer informasjon vil komme.

15.12.2017: Prosjektet er nå i sluttfasen

Det har vært god framdrift gjennom oktober, november og desember. Planen er at de aller fleste kunder skal være koblet opp før jul. Noen få kunder gjenstår der hvor det ikke var mulig å grave før frosten kom.

16.10.2017: Ventetiden er over for de første fiberkundene i Holtet!

– Endelig har vi fått Altibox TV og internett. Dette har vi ventet på lenge, sier familien Uri og Johansen i Dvergfuruveien 38.
Vi ble fortalt at det var tilrettelagt for kabel-TV da vi bygde her for noen år siden, men det viste seg ikke å stemme, forteller Ulf H. Uri og Camilla Johansen.
Familien har henvendt seg flere ganger til Hålogaland kraft om å bygge fiber til området.
– Nå har vi endelig fått oppkoblingen, slik at både barna og vi får tilgang på TV-kanaler og raskt internett.
Det gjenstår litt intern kabling til loftstue og hjemmekontor. – Det ordner jeg med selv, sier en tilfreds Ulf Uri.
Hålogaland Kraft sin entreprenør kobler nå opp kunder fortløpende i området og det vil komme nærmere informasjon om forventet tid for oppkobling i de enkelte delene av feltet i løpet av de nærmeste dagene.

HMS-dag

Vi i Hålogaland Kraft gjennomførte i den 19. september «åpen dag» i forbindelse med den pågående fiberutbyggingen i Holtet. Totalt 66 barn og 19 voksne fra Holtet Barnehage var på besøk.

Hensikten bak arrangementet var å sette fokus på sikkerhet i arbeidet og vise entreprenørene at det er mange barn i området. Det ble delt ut hjelmer, buffer, boller, frukt og juice. Alle barna fikk i tillegg mulighet til å sitte i den største graveren og holde i spaken – noe som var til stor stas! 

Vi ønsker å rette en stor takk til entreprenørene som tar sikkerhet på alvor.

Egeninnsats

Det er 3 alternativer for utførelse av egeninnsats

  1. Grøft graves i henhold til brukerveiledningen og står åpen til entreprenør har koblet opp anlegget
  2. Dersom en ikke ønsker å ha grøft stående åpen, så kan man gjøre avtale med Relacom v/Stian Haarvik, om å hente trekkrør som graves ned og fylles over. NB: Vær nøye med å fylle på med fine masser og unngå knekk og skarpe bend. Den siste meteren mot merket ved tomtegrensen må stå åpen slik at vi kan få koblet opp fiberen, og der bør være ca. 1,5 meter overskytende rør i begge ender.
  3. De som ønsker å få egeninnsats utført som en tjeneste kan kontakte Frode Nielsen hos Vinter Entreprenør, for tilbud på dette arbeidet.

Mer informasjon om egeninnsats finner du her: Graving på egen tomt / egeninnsats

Kontaktinformasjon

Prisinformasjon

Etablering: 2900 kr.

I etableringen inngår det fremføring av fiberrør til tomtegrense. Den enkelte eier graver og legger selv rør på egen tomt. Vår montør vil så utføre resten av installasjonen. I leveransen inngår det en hjemmesentral / trådløs router som plasseres på sentral plass i boligen.

Mer informasjon om egeninnsats finner du her: Egeninnsats
(
Hos oss holder det at røret graves og legges frem til husvegg. Boring i vegg utføres av montør).

Pakkepriser nye Altibox TV + Fiberbredbånd:

Pakkepris Altibox Medium: 999 kr. I denne pakken inngår TV-abonnement, 1 TV-dekoder, 80/80 Mbit fiberbredbånd, opptakstjeneste, velg TV-kanaler selv
Pakkepris Altibox Standard: 1099 kr. I denne pakken inngår TV-abonnement, 1 TV-dekoder, 300/300 Mbit, opptakstjeneste, velg TV-kanaler selv
Pakkepris Altibox Pluss: 1599 kr. I denne pakken inngår TV-abonnement, 1 TV-dekoder, 500/500 Mbit, opptakstjeneste, Viasat, velg TV-kanaler selv

Mer informasjon om nye Altibox TV finner du her: Fremtidens TV
I nye Altibox TV benyttes en helt ny modell TV-dekoder – Huawei Q22. Dekoderen er uten harddisk og dine opptak lagres trygt i “skyen”. Les mer her: Q22

Altbox Fiberbredbånd:

Altibox Fiberbredbånd 40/40 Mbit: 519 kr per måned
Altibox Fiberbredbånd 80/80 Mbit: 629 kr per måned
Altibox Fiberbredbånd 150/150 Mbit: 699 kr per måned
Altibox Fiberbredbånd 300/300 Mbit: 799 kr per måned
Altibox Fiberbredbånd 500/500 Mbit: 1029 kr per måned
Altibox Fiberbredbånd 1000/1000 Mbit: 1529 kr per måned

Valgfrie tilleggstjenester:

Ekstra TV-dekoder: 59 kr per måned
Bredbånds-telefon: 140 kr per måned

Utfyllende informasjon:

Informasjon om hjemmesentralen / den trådløs routeren.

Informasjon om Altibox Fiberbredbånd

Graving på egen tomt / egeninnsats

Kanaloversikt TV-pakker (Gladnyhet: Altibox har også lansert valgfrihet – man kan i stor grad sette sammen kanalpakken etter eget ønske)

Gamle nyheter

Historikk/gamle nyheter finner du her

Bestillingsskjema Altibox i Holtet.

4 + 3 = ?

Hålogaland Kraft Bredbånd kan kontaktes på telefon 77042633 (Tastevalg 2 + 2), eller send oss en epost til salg-bb@hlk.no. Du er også velkommen innom kontoret i Rødbergveien 14. Vi har åpent mellom 8 og 15.00.