Nå er det Hålogaland Kraft som lyser opp dagene dine!

Velkommen til oss! Medarbeiderne i Hålogaland Kraft Kunde jobber hardt for at også du skal bli HLK-supporter. Fra venstre: Michelle Johansen, Astrid Birkeland, Christian Rogde-Gilje, Hilde Hårvik, Ørjan Kvalø (leder), Grete Ekse, Evan Didriksen, Gudrun Bowitz, Anita Johansen og Bente Myreng-Mathisen.

Sjekk gjerne ut siden med “spørsmål og svar” , sier Tony Svengård.

1. juli 2017 ble Hålogaland Kraft (HLK) ditt nye lokale e-verk.

Velkommen over til HLK sammen med oss!

Vi som har vært ansatt i Evenes Kraftforsyning ble en del av HLK 1. januar 2017 og har følt oss velkommen fra første dag. Vi håper også du føler deg godt tatt i mot!

Halvering av nettleie

Stasjonen er den samme og folkene er de samme, så for deg som kunde ble den umiddelbare konsekvensen av samarbeidet en halvering av nettleien – en reduksjon på drøye 3000 kr/år for en normalhusholdning (20.000 kWh).

Fortsatt kraft og nettleie på samme faktura

Du som har EK som kraftleverandør slipper doble sett med regninger i og med at du får kraft og nettleie på samme faktura. Slik er det også som kunde hos HLK Kunde.

Dersom du ikke kjøper kraften din hos Hålogaland Kraft Kunde vil du få faktura på nettleie fra Hålogaland Kraft Nett og faktura på kraft fra din kraftleverandør.

Følg oss på Facebook

Du finner mye informasjon på Facebook-siden ”Hålogaland Kraft Kunde”. Husk også at vi opprettet en egen side med “spørsmål og svar” for dere som bor i Evenes (se under).

Du når oss også på e-post hlk@hlk.no eller kan ringe oss på tlf. 77 04 25 00.

Spørsmål og svar

Vi har laget en egen side til deg her med “spørsmål og svar“. Denne vil oppdateres underveis i prosessen.